FASA Business Convention
If you are serious about business and entrepreneurial enough to want to get through the difficult times and come out stronger and smarter, then you cannot miss the FASA Business Convention taking place on the 18th May 2012.
The convention, with its high profile speakers, will analyse the current economic and political scene, highlight the barriers to small business growth but more importantly equip you with the tools to a speedy recovery and future success.
Agenda Topic Time Duration
|Speaker||Topic||Time and Duration|
|Clem Sunter||Breaking Future 2012||08h15 – 8h55 (40 minutes)|
|Allon Raiz||Too scared to fail: barriers to small business growth||08h55-09h35 (40 minutes)|
|TEA BREAK||09h35-09h50 (15 minutes)|
|Ingra du Buisson-Narsai||The 60 minute Neuroleadership Series||09h50-10h50 (60 minutes)|
|Romany Thresher||Social Media||10h50-11h30 (40 minutes)|
|Panel of Attorneys||Assessing a Document: Why use a Franchise Attorney||11h10-11h50 (40 minutes)|
|Jusitice Malala||The Political Economy and Unconventional Africa||12h10-12h50 (40 minutes)|
|LUNCH||12h50-13h20 (30 minutes)|
|Rob Sadler||Retail Specialist||13h20-16h20 (3 hours)|
Programme and times subject to change